top of page

Casting er vår store lidenskap i bransjen – et viktig ledd i den kreative filmprosessen for en vellykket historiefortelling. Fra 2016 har vi castet hovedroller, småroller og statister sammen på flere produksjoner, og den gode dynamikken, humoren og interessen for drama og rolletolkning resulterte i et partnerskap i Keep Casting AS.

Kari har tidligere 13 års erfaring i reklame, film og tv fra England og Spania. Hun har etablerte samarbeidspartnere i London, Cape Town og Malaga, og kan være et stødig ledd i samarbeid med norsk produksjon og casting der.

Sara har vært statistansvarlig og hatt statitsregi på flere tv-produksjoner. Hun er utdannet prosjektleder fra Westerdals ACT, hvor hun som tjueåring i 2015 startet den aller første Westerdalsrevyen som siden har blitt en årlig oppsetning og del av skolens program.

Med drivende ambisjon om å alltid finne riktig person til riktig rolle og å få det beste ut av alle, møter vi skuespillere og talenter med nysgjerrighet, kreativitet og åpenhet. Vi elsker folk!

kari frette

Casting director og kreativ leder

kari@keepcasting.no

+47 40078936

Skjermbilde 2022-11-02 kl. 12.29.19.png

anna jespersen

Casting assistent

anna@keepcasting.no

anna@keepcasting.no

Anna jobber deltid hos Keep Casting mens hun fullfører studiet sitt i HR og personalledelse på Høyskolen Kristiania. Anna har bakgrunn som skuespiller og hennes varme og sprudlende vesen bringer gode vibber hvor enn hun ferdes!

sara figenschau

Casting director og daglig leder

sara@keepcasting.no

+47 92086145

 

melvin lyfjell

lærling og Casting assistent

melvin@keepcasting.no

Melvin er en gøyal, kreativ og nysgjerrig person med stor interesse for film! Han fullfører studiet sitt i medieteknikk hos Elvebakken med to år som lærling hos Keep Casting. Melvin spilte Ruben i NRK serien 22. juli og er en god motspiller under prøvefilminger!

bottom of page